Wij zijn op zoek naar een Young Professional webmaster en communicatie in de regio Breda voor 36 uur per week. Startdatum is  2 januari 2020. De opdracht is tot begin mei 2020 met optie tot verlenging. Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat? Lees dan even verder.

Onze eindklant zoekt een Young professional die in staat is om twee verschillende projecten op te pakken. Beide projecten vallen in het vakgebied communicatie, maar zijn wel heel verschillend. Voor een van de klanten ga je aan de slag met projecten die betrekking hebben op de website. Maar ook de meer technische aspecten van de site verzorg jij, bijvoorbeeld het beheren van de digitale formulieren die van belang zijn voor de dienstverlening. Dit doe je niet alleen, je schakelt daar waar nodig de juiste professionals in.

De eindklant vraagt je om een brug te slaan tussen de projectgroep BAAS, en de diverse stakeholders die er zijn. Je belangrijkste taak hierbij is al die stakeholders op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. Hiervoor werk je nauw samen met de product owner en kwartiermaker van BAAS. Wanneer jouw agenda het toestaat dan zijn er nog diverse andere communicatieprojecten die jij kan oppakken, bijvoorbeeld het updaten van de eigen websites.

Wie zoeken wij?

  • Universitair afgerond, raakvlakken met communicatie;
  • Maximaal half jaar geleden afgestudeerd;
  • Je weet hoe een gemeentelijke organisatie is ingericht;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met informatiemanagement;
  • Je weet wat SCRUM is;
  • Het schrijven van teksten gaat je goed af;
  • Je bent in staat om uit een grote hoeveelheid informatie op zoek te gaan naar verbanden en kunt dit om zetten naar heldere teksten.

Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) met screeningsprofiel 11-12-13-41 is verplicht.

Indien u ZZP-er bent, bent u dan bereid deze opdracht via ZZP contractmanagement uit te voeren.

 

Als je een geschikte kandidaat bent of hebt, die voldoet aan bovenstaand profielschets, dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk, echter uiterlijk maandag 16 december 2019 het volgende:

1) blanco cv in Nederlandse taal in Word zonder balken, kop- en voetteksten, logo’s, tabellen, etc..

2) voor- en achternaam, woonplaats en geboortedatum

3) genoten opleiding inclusief diploma wel of niet behaald met jaartal diploma

4) relevante werkervaring, competenties, overige vaardigheden en referenties

5) tarief en beschikbaarheid (inclusief status eventuele overige intakes)

6) vermelding vakantieplannen, geplande cursussen en examens

7) schriftelijke toestemming om je cv aan te mogen bieden aan de klant