Voor een eindklant van Profdesk ben ik op zoek naar een:

 

Functie : technisch applicatiebeheerder / SharePoint specialist
Regio : Amersfoort / thuis
Start : 1 juli 2021
Inzet : 36 uur per week
Eind : 31 december 2021
Optie op verlenging : ja, 2 x 6 maanden
Uurtarief : EUR 75 – EUR 85
Aanbieden : uiterlijk dinsdag 8 juni 2021
Interviews : in week 24 via Teams

 

Opdracht

De SharePoint omgeving heeft zich ontwikkeld tot een digitaal samenwerkingsplatform. Daarnaast is SharePoint het fundament onder ons document management systeem.

 

Als IT-specialist SharePoint ben je verantwoordelijk voor het technisch beheren en doorontwikkelen van de op SharePoint gebaseerd diensten. Denk hierbij aan Zaaksysteem, Uitwisselplatform,  het intranet en SharePoint Online omgevingen.

 

Je dagelijks werk bestaat uit het technisch onderhouden en beheren van de SharePoint omgeving. Daarnaast krijg je te maken met ontwikkel achtige activiteiten gebaseerd op PowerShell scripting of in C#.  Ook krijg je te maken met koppelvlakken zoals met Microsoft Dynamics, MS SQL of applicaties.

 

Je bent een onmisbare schakel in het change- en release proces. Je beoordeelt aangeleverde documentatie, stelt de change documentatie op, voert systeemtesten uit en implementeert componenten in de verschillende omgevingen.

 

Je maakt onderdeel uit van een omvangrijk DevOps team waarin gedacht wordt vanuit de opgaven van de opdrachtgever. Scrum/Agile wordt hierbij gebruikt als methodiek.

 

Kandidaat

 • Je hebt zeer ruime ervaring (> 8 jaar) met het technisch beheer van een SharePoint omgeving. Je beschikt over recente SharePoint kennis zowel ‘on prem’ als in de cloud. Je hebt bewezen en stevige kennis van PowerShell en/of C#;
 • Je hebt aantoonbaar gewerkt in een Dev/Ops achtige zetting;
 • Een 9 tot 5 mentaliteit kennen we niet, en af en toe in avonden of weekends doorhalen voor conversies, migraties of implementatie vindt je geen probleem;
 • Je bent een teamspeler en weet dat de kracht van oplossingen vooral is het ‘samen doen’ zit. Hulp vragen stellen is dan ook geen probleem. Je staat stevig in je schoenen, soms misschien wat eigenwijs, maar dat is dan vooral op basis van de inhoud. Soms moeten dingen anders en ben je voor rede vatbaar en flexibel.

 

Eisen

Ruim 8 jaar ervaring als SharePoint Specialist aantoonbaar met het cv;

Aantoonbaar minimaal HBO/WO opleiding afgerond (Informatica georienteerd).

 

Wensen

 • Gemeentelijke werkervaring (tot max 3 jaar geleden);
 • Werkervaring bij een middelgrote (75.000+) gemeente (of gemeentelijk samenwerkingsverband) in het SharePoint werkveld. Toon duidelijk aan met het cv.;
 • Kandidaat heeft aangetoond dat hij/zij in staat is om te ontwikkelen in Powershell en C#. Beschikt over gedegen SQL kennis (bijv. in staat op SQL stored procedures te schrijven en content database migraties uit te voeren).

 

Als je een geschikte kandidaat hebt, die voldoet aan bovenstaande eisen, dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk, toch uiterlijk dinsdag 8 juni 2021 het volgende:

 • Cv in Nederlandse taal in Word zonder bedrijfslogo;
 • Voor- en achternaam, woonplaats en geboortedatum;
 • Genoten opleiding inclusief diploma wel of niet behaald met jaartal diploma;
 • Relevante werkervaring, competenties, overige vaardigheden en referenties;
 • Tarief (inclusief reiskosten) en beschikbaarheid (uur per week en datum);
 • Vermelding vakantieplannen, geplande cursussen en examens;
 • Schriftelijke toestemming om je cv aan te mogen bieden aan de klant.

 

Onze contactgegevens vind je hier