Voor een eindklant van Profdesk ben ik op zoek naar een:

 

Functie : Microsoft Active Directory Specialist
Regio : Utrecht
Start : 18 januari 2021
Inzet : 40 uur per week
Eind : 30 september 2021
Optie op verlenging : ja, 1 x 3 maanden
Uurtarief : EUR 70 – 90
Aanbieden : uiterlijk dinsdag 22 december 2020

 

Opdracht

Bij de klant is een programma gestart om security naar een nog hoger niveau te brengen. Daarbij zijn een twintigtal deelgebieden onderkend, welke in een projectvorm worden opgepakt. Om na oplevering te worden overgedragen aan reguliere beheerteam en/of het Security Operations Center.

Eén van deze projecten behelst het verder uitbouwen en borgen van de Active Directory bij de klant. Wij zijn op zoek naar een kandidaat welke de brug slaat tussen de techniek en security. Een professional die aan beide kanten van de brug kennis, kunde, certificeringen en ervaring meeneemt. Een kandidaat welke veel affiniteit heeft met het inrichten/opzetten van de combinatie tussen IAM en Windows beheer (technisch/functioneel/security). Het doel hierachter is om de werkprocessen en taakverdelingen van deze teams en naar een hoger plan te brengen. De belangrijkste taak voor de kandidaat zal het opnieuw inrichten van de Microsoft Active Directory zijn waarmee er goed gekeken wordt naar verschillende verantwoordelijkheden en toekomst bestendigheid. Je hebt voldoende kennis voor het opnieuw inrichten van AD i.c.m. IAM, leggen van verantwoordelijkheden en toekomst bestendig denken. Adviseert waar nodig en zorgt dat er verschillende verdedigingslagen worden aangebracht.

De Microsoft Active Directory specialist implementeert het geactualiseerde security model binnen de Active Directory en neemt hierbij ook de nieuwe mogelijkheden van het Microsoft Azure platform mee. Uiteraard zorgt de kandidaat ervoor dat de Microsoft Active Directory op een beheersbare manier wordt ingericht en schoningstrajecten worden opgestart voor alle ACL’s. Waarbij ook veel aandacht dient te worden besteed aan kennisoverdracht en -borging van het security model naar de diverse beheerders.

De kandidaat implementeert het geactualiseerde security model binnen de Active Directory (inclusief schoningstrajecten voor alle ACL’s). En zorgt dat de benodigde kennis overgedragen en geborgd wordt bij diverse beheerders.

 

Kandidaat

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen
Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

 

Interviewplanning

Gesprekken: tussen 06-01-2021 en 12-01-20201

 

Eisen

  • minimaal een afgeronde hbo opleiding
  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als senior engineer voor het implementeren, problemen oplossen, inrichten van IAM applicaties en processen
  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in Active Directory migreren en beheren in verschillende omgevingen
  • minimaal 3 jaar actuele en aantoonbare ervaring met opdracht(en) voor het (opnieuw) inrichten van een AD omgeving i.c.m. met IAM zowel technisch als functioneel

 

Wensen

Afgeronde opleiding is op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar)

aantoonbare ervaring met werken in een soortgelijke functie bij overheidsorganisaties

minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met werken in SCRUM teams

in het bezit van Microsoft MVP (Most Valuable Professional) certificering

minimaal 5 jaar aantoonbare kennis en ervaring met SAML, ADFS, Azure AD en PKI

 

Als je een geschikte kandidaat hebt, die voldoet aan bovenstaand profielschets, dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk, toch uiterlijk dinsdag 22 december 2020 het volgende:

 

1) cv in Nederlandse taal in Word zonder bedrijfslogo

2) voor- en achternaam, woonplaats en geboortedatum

3) genoten opleiding inclusief diploma wel of niet behaald met jaartal diploma

4) relevante werkervaring, competenties, overige vaardigheden en referenties

5) tarief en beschikbaarheid (inclusief status eventuele overige intakes)

6) vermelding vakantieplannen, geplande cursussen en examens

7) schriftelijke toestemming om je cv aan te mogen bieden aan de klant

 

Onze contactgegevens vind je hier