Voor een eindklant van Profdesk ben ik op zoek naar een:

 

Functie : medewerker servicedesk
Regio : Amersfoort
Start : 11 januari 2021
Inzet : 36 uur per week
Eind : 9 juli 2021
Optie op verlenging : ja, 3 x 6 maanden
Uurtarief : EUR 30 – 40
Aanbieden : uiterlijk woensdag 23 december 2020

 

Opdracht

Als medewerker servicedesk ben je het aanspreekpunt voor collega’s bij vragen over de tablet, PC, smartphone, bedrijfsapplicaties en/of ondersteunende software zoals Office. Jouw ervaring zorgt ervoor dat je de stabiele factor bent, terwijl je ervoor zorgt dat problemen, storingen en andere incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Je coördineert, registreert en classificeert meldingen en kijkt altijd eerst of je zelf voor een oplossing kunt zorgen. Je vindt het leuk om bij een verstoring mee te puzzelen om de oplossing snel boven water te krijgen. Kom je er niet uit? Dan betrek je collega’s van het team Realisatie en Beheer (R&B) of van een ander team van IT Dienstverlening en Advies (ITDA). Jij maakt het team beter en het team maakt jou beter. De afdeling ITDA werkt nauw samen met andere interne dienstverlenende afdelingen en kijkt dus verder dan het eigen vakgebied.

Kandidaat

Je hebt minimaal een mbo-opleiding op niveau 4 in een relevante IT richting. Je hebt passie voor dienstverlening, want daar ligt bij deze functie het zwaartepunt, en bent communicatief vaardig. Enkele jaren werkervaring op een IT-servicedesk is een vereiste en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel met een scherp oog voor waar het werk ligt maakt van jou een potentiele kandidaat. Een grote klus op je bord? Je stroopt je mouwen op en zet je schouders eronder, doorziet problemen snel en bent goed in staat om de juiste oplossing over te brengen aan anderen. Daarnaast denk je ook mee over veranderingen en verbeteringen van de dienstverlening.

Omdat we in dagroosterdiensten werken, zijn flexibiliteit en een collegiale houding een vereiste. Collega’s kunnen altijd bij je terecht voor advies. Ben je bovendien Microsoft MCSA gecertificeerd en heb je kennis en ervaring met Clientele ITSM en mobiele platforms (met name Windows Phone, iOS en Android)? Dan heb jij bij ons een streepje voor.

 

Interviewplanning

Interviews zullen worden afgenomen met Microsoft Teams spoedig na sluitingsdatum inschrijving.

Toelichting op rooster

5×8 / 4×8

 

Eisen

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 ICT afgerond (diploma vereist).
  • minimaal 3 jaar werkervaring bij een ICT servicedesk. De omvang van de organisatie minimaal 1000 gebruikers. Toon dit duidelijk aan op het cv. Referentie vereist.

 

Wensen

  • relevante ervaring in een grote tot middelgrote gemeente. Toon aan op het cv.
  • ervaring met Clientele ITSM als servicemanagementpakket. De gemeente gebruikt dit pakket als servicemanagementtooling, dit is een pré wanneer je hier al meegewerkt hebt. Toon duidelijk aan op het cv.
  • Training/ opleiding in klantgericht communiceren. De gemeente vindt klantgerichtheid een belangrijk aspect binnen deze functie. Toon duidelijk aan op je cv dat je op dit punt hebt geïnvesteerd.

 

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

* motivatie voor de opdracht
* kennis van het vakgebied

 

Als je een geschikte kandidaat hebt, die voldoet aan bovenstaand profielschets, dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk, toch uiterlijk woensdag 23 december 2020 het volgende:

 

1) cv in Nederlandse taal in Word zonder bedrijfslogo

2) voor- en achternaam, woonplaats en geboortedatum

3) genoten opleiding inclusief diploma wel of niet behaald met jaartal diploma

4) relevante werkervaring, competenties, overige vaardigheden en referenties

5) tarief en beschikbaarheid (inclusief status eventuele overige intakes)

6) vermelding vakantieplannen, geplande cursussen en examens

7) schriftelijke toestemming om je cv aan te mogen bieden aan de klant

 

Onze contactgegevens vind je hier