Voor onze huidige eindklant de gemeente Amersfoort ben ik op zoek naar een:

 

Functie : medewerker servicedesk
Regio : Amersfoort
Start : maandag 19 juli 2021
Inzet : 36 uur per week
Eind : maandag 17 januari 2022
Optie op verlenging : ja, 3 x 6 maanden
Aanbieden : uiterlijk maandag 28 juni 2021
Interviews : vrijdag 9 juli 2021

 

Opdracht

Als medewerker servicedesk ben je het aanspreekpunt voor collega’s bij vragen over de tablet, PC, smartphone, bedrijfsapplicaties en/of ondersteunende software zoals Office. Jouw ervaring zorgt ervoor dat je de stabiele factor bent, terwijl je ervoor zorgt dat problemen, storingen en andere incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Je coördineert, registreert en classificeert meldingen en kijkt altijd eerst of je zelf voor een oplossing kunt zorgen. Je vindt het leuk om bij een verstoring mee te puzzelen om de oplossing snel boven water te krijgen. Kom je er niet uit? Dan betrek je collega’s van het team Realisatie en Beheer (R&B) of van een ander team van IT Dienstverlening en Advies (ITDA). Jij maakt het team beter en het team maakt jou beter. De afdeling ITDA werkt nauw samen met andere interne dienstverlenende afdelingen en kijkt dus verder dan het eigen vakgebied.

 

Kandidaat

Je hebt minimaal een mbo-opleiding op niveau 4 in een relevante IT-richting. Je hebt passie voor dienstverlening, want daar ligt bij deze functie het zwaartepunt, en bent communicatief vaardig. Enkele jaren werkervaring op een IT-servicedesk is een vereiste en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel met een scherp oog voor waar het werk ligt maakt van jou een potentiële kandidaat. Een grote klus op je bord? Je stroopt je mouwen op en zet je schouders eronder, doorziet problemen snel en bent goed in staat om de juiste oplossing over te brengen aan anderen. Daarnaast denk je ook mee over veranderingen en verbeteringen van de dienstverlening.

 

Omdat we in dagroosterdiensten werken, zijn flexibiliteit en een collegiale houding een vereiste. Collega’s kunnen altijd bij je terecht voor advies. Ben je bovendien Microsoft MCSA gecertificeerd en heb je kennis en ervaring met Clientele ITSM en mobiele platforms (met name Windows Phone, iOS en Android)? Dan heb jij bij ons een streepje voor.

 

Interviewplanning

De interviews worden gepland op vrijdag 9 juli aanstaande.

 

Toelichting op rooster

In overleg: de servicedesk is geopend tussen 07.30 en 17.00 uur. Een deel van de collega’s start om half 8 en een deel om half 9.

 

Eisen

 • MBO niveau 4: je hebt minimaal een MBO opleiding niveau 4 ICT afgerond. Referentie vereist.
 • Werkervaring: je hebt minimaal 3 jaar werkervaring bij een ICT servicedesk. De omvang van de organisatie minimaal 1000 gebruikers. Toon dit duidelijk aan met het cv. Referentie vereist.

Wensen

 • Ervaring in een gemeentelijke omgeving: je hebt relevante ervaring in een grote tot middelgrote gemeente. Toon aan met je cv;
 • Ervaring met Clientele ITSM als servicemanagementpakket. De gemeente gebruikt dit pakket als servicemanagementtooling, dit is een pré wanneer je hier al meegewerkt hebt. Toon duidelijk aan met je cv;
 • Training/ opleiding in klantgericht communiceren: de gemeente vindt klantgerichtheid een belangrijk aspect binnen deze functie. Toon duidelijk aan met je cv dat je op dit punt hebt geïnvesteerd.

 

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

 • Match op de opdracht en in het team;
 • Klantgerichtheid en servicegerichtheid;
 • Kennis van zaken.

 

Als je een geschikte kandidaat hebt, die voldoet aan bovenstaand profielschets, dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk, toch uiterlijk maandag 28 juni 2021 het volgende:

 • Cv in Nederlandse taal in Word zonder bedrijfslogo;
 • Voor- en achternaam, woonplaats en geboortedatum;
 • Genoten opleiding inclusief diploma wel of niet behaald met jaartal diploma;
 • Relevante werkervaring, competenties, overige vaardigheden en referenties;
 • Tarief (inclusief reiskosten) en beschikbaarheid (uur per week en datum);
 • Vermelding vakantieplannen, geplande cursussen en examens;
 • Schriftelijke toestemming om je cv aan te mogen bieden aan de klant.

 

Onze contactgegevens vind je hier