Voor een eindklant van Profdesk ben ik op zoek naar een:

 

Functie : intake package engineer
Regio : Utrecht
Start : na ontvangen geldig VOG
Inzet : 36 uur per week
Eind : vrijdag 28 oktober 2022
Optie op verlenging : ja
Uurtarief : maximaal EUR 65
Aanbieden : vrijdag 11 februari 2022
Interviews : dinsdag 22 februari 2022 tussen 13.30 en 14.30 uur en woensdag 23 februari 2022 tussen 9.00 en 11.00 uur

 

Omgeving

De IT-afdeling is de afdeling bij de klant die in nauwe samenwerking met andere organisatieonderdelen ICT ontwikkelt, levert, installeert en beheert om te zorgen voor een stabiele en optimaal beschikbare ICT infrastructuur. Wij zijn klantgericht en gemotiveerd om de beste IT te leveren aan onze organisatie en daarmee bij te dragen aan de strategische opgaven van de klant.

Voor de voorziening werkplekken is de klant op zoek naar een Intake Package Engineer. Een groot aantal bedrijfs- en IT-applicaties (van algemeen tot specifiek) dient onderhouden/overgezet te worden naar het nieuwe IT-platform. We zijn op zoek naar iemand met concrete applicatiemigratie-ervaring met een hands-on “can do” mentaliteit.

 

Taken

 • In samenwerking met het migrerende organisatie onderdeel volledig, juist en tijdig verzorgen van intakes voor front-end applicatie(s);
 • Het tijdig en volledig opleveren van applicatiedossiers (bijvoorbeeld: intake document);
 • Maken, testen en aanpassen App-V en MSI(X) packages;
 • Applicaties beschikbaar stelling in Microsoft Intune & Endpoint Configuration Manager;
 • Vertalen van de huidige decentrale applicatie-architectuur naar de juiste (nieuwe) applicatie-architectuur in de centrale infrastructuur;
 • Ondersteunen van de andere package engineers en de beheerder bij het packagen, testen en troubleshooten van applicaties;
 • Het uitvoeren van de nazorg en overdracht van de applicatie(s) naar de beheer organisatie.

 

De Intake Package Engineer is in staat om binnen het spanningsveld van de te migreren organisatie, het migratieproject en de ontvangende partij te opereren en daarbij de door het programma vastgestelde aanpak te blijven volgen.

 

ICT-omgeving

Wij bieden aan ruim 5.000 collega’s in totaal ongeveer 700 applicaties aan. De werkplekken zijn gevirtualiseerd op basis van VMware View en zijn 24/7 intern en extern beschikbaar. Voor ontsluiting van alle (circa 80) locaties beschikken we over een eigen glasvezelnetwerk.

Het Windows/Linux applicatie-hosting platform is gevirtualiseerd op basis van VMware vSphere.

We gebruiken oplossingen van NetApp voor de benodigde storage (werkplek en applicatiehosting). Voor database hosting gebruiken we Oracle, MS-SQL en MySQL. Telefonieservices leveren we op basis van een Avaya oplossing gecombineerd met een private en een openbare GSM-oplossing.

Er is een aparte omgeving ingericht voor het beheer van de productieomgeving. Naast de specifieke product tooling zetten we de Microsoft System Center Suite in als enterprise oplossing.

 

 

Bedrijfscultuur

Wij willen vooroplopen als het gaat om innovatie. We werken via een cloudstrategie toe naar cloudoplossingen. Wij zijn klantgericht en gemotiveerd om problemen op te lossen, te ontzorgen en te vernieuwen. Door onze dienstverlening, maatwerkoplossingen en support, kunnen collega’s zich optimaal richten op hun kerntaken. Soortgelijke diensten leveren we ook aan andere organisaties. Het leveren van een goede service aan onze interne en externe klanten is topprioriteit.

 

Eisen

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel, knock-out criteria:

 • HBO-werk- en denkniveau (met een informatietechnologie-achtergrond);
 • De afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring met grootschalige migratieprojecten in de rol van package engineer met soortgelijke verantwoordelijkheden als hiervoor beschreven;
 • Aantoonbare ervaring met het doen van intakes ten behoeve van packaging;
 • Aantoonbare ervaring met App-V (5.x) packaging;
 • Aantoonbare ervaring met MSI(X) packaging;
 • Aantoonbare ervaring met applicatiemigratie naar OS Windows 10;
 • Aantoonbare ervaring met workspace tooling (Ivanti Workspace Control, Microsoft Intune & Endpoint Configuration Manger);
 • Aantoonbare ervaring met security tooling als AppLocker, Attack-Service-Reduction of Microsoft 365 Defender for Endpoints;
 • Ervaring met Azure Virtual Desktop is een pré;
 • Kandidaat is analytisch vaardig en oplossing gericht;
 • Kandidaat heeft goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Kandidaat is communicatief vaardig, vasthoudend en tactisch.

 

Competenties

In de uitvoering van ons werk staan de vier kernwaarden centraal: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Ze komen tot uiting in onze heldere afspraken, servicegerichte en flexibele werkhouding, scherpe (financiële) planning en betrouwbare inzet.

Van onze medewerkers verwachten we dat ze – vanuit deze kernwaarden – hun persoonlijke vaardigheden en vakkennis verder ontwikkelen.

 

Overig

Onze externe specialisten zijn een drijvende kracht voor de professionele ontwikkeling van ons team. Zij brengen actuele kennis mee, geven het goede voorbeeld op gebied van naleving processen en procedures en dragen professionaliteit uit. Je committeert je aan deze afspraken.

 

Curriculum vitae (cv)

Je cv is max 3 pagina’s enkelzijdig in een normale lettergrootte en normale marges en toont een volledig overzicht van je werkzaamheden tot dusver. Het cv dient ter verificatie van hetgeen hierboven gevraagd en wordt inhoudelijk beoordeeld op kwaliteit. Daarnaast vermeldt het cv huidige nevenfuncties (bezoldigd en onbezoldigd) zodat de klant mogelijke belangenverstrengeling kan uitsluiten. .Je cv is in het Nederlands opgesteld en in Word-formaat.

 

Motivatie

Graag ontvangen wij een door de kandidaat zelf geschreven motivatie voor deze opdracht waaruit blijkt waarom hij/zij deze opdracht wilt uitvoeren en waarom hij/zij de beste kandidaat is.

 

Referenties

Voor deze aanvraag ontvangen wij graag twee relevante referenties die door de klant nagebeld mogen worden. Je geeft met het indienen van de referenties de klant akkoord om contact op te nemen met de referenten.

 

Gevraagde informatie:

 1. Naam organisatie waar opdracht werd vervuld
 2. Contactpersoon
 3. Afdeling
 4. Telefoonnummer contactpersoon

 

Als je een geschikte kandidaat bent, die voldoet aan bovenstaande eisen, dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk vrijdag 11 februari 2022 het volgende:

 • Cv in Nederlandse taal in Word zonder bedrijfslogo;
 • Voor- en achternaam, woonplaats en geboortedatum;
 • Genoten opleiding inclusief diploma wel of niet behaald met jaartal diploma;
 • Relevante werkervaring, competenties, overige vaardigheden en referenties;
 • Tarief (inclusief reiskosten) en beschikbaarheid (uur per week en datum);
 • Vermelding vakantieplannen, geplande cursussen en examens;
 • Schriftelijke toestemming om je cv aan te mogen bieden aan de klant.

Onze contactgegevens vind je hier of solliciteer direct via het formulier.