Voor een eindklant van Profdesk ben ik op zoek naar een:

 

Functie : helpdesk medewerker
Plaats : Arnhem
Start : rond maandag 20 juni 2022
Inzet : 36 uur per week
Eind : woensdag 30 november 2022
Optie op verlenging : ja
Vragen : uiterlijk maandag 30 mei 2022
Aanbieden : uiterlijk vrijdag 3 juni 2022
Interviews : donderdag 9 en 16 juni 2022

 

Opdracht

Je opdracht bestaat uit het meewerken op de afdeling, het tijdelijk versterken van het team. Projecten of opdrachten kunnen zich gedurende de werkzaamheden aandienen. Een belangrijke uitdaging, ook op ICT gebied, is onze verhuizing medio juli.

 

Het begin van je werkdag start je met een kop koffie (of thee) in ons nieuwe kantoor in hartje Arnhem. Daarna neem je samen met je collega’s de nieuw binnen gekomen tickets door, verdelen jullie het werk en sparren over inhoudelijke vragen. Jullie leren tenslotte graag van elkaar. Je duikt je mailbox in en beantwoordt wat mailtjes. Je ziet dat toezichthouder Hans de vraag heeft gesteld hoe hij een collega van een andere dienst kan toevoegen aan de teamsite in Office 365. Teamleider Madeleine stuurt een mail met het verzoek alles te regelen rondom account, laptop en telefoon voor de nieuwe collega op haar afdeling. Daarna bel je met Yvonne om de nodige autorisaties te regelen. De dag vult zich met wat spontane overlegjes in onze kantoorruimte met gebruikersvragen over het werken met werken in de Cloud en Office 365.

 

Als helpdesk medewerker heb je een ondersteunende rol binnen onze organisatie en het ICT-team. Je doet hier uitgebreide kennis op over onze systemen en applicaties zodat jij je collega’s hier goed mee kunt helpen. Jij bent de vraagbaak voor onze interne gebruikers en lost problemen voor hen op. Je onderhoudt de ICT-inventaris en optimaliseert samen met het ICT-team de gebruikersprocessen. Daarnaast maak je documentatie voor gebruikersprocessen.

 

Het team

Binnen Bedrijfsvoering vormen wij het cluster Informatie & Organisatie; een team van professionals, dat denkt in de best mogelijke oplossing, een stapje extra zet voor collega’s en daarvoor een beroep doet op kennis, ervaring en deskundigheid van elkaar in informatie- en applicatiebeheer. Wij zijn een divers team van gemotiveerde collega’s, dat elke dag leert door opleiding en feedback. We zijn goed toegerust voor onze taken, pakken onze verantwoordelijkheid en hebben een hoge kwaliteitstandaard voor dienstverlening. Van repareren en uitvoeren hebben we de omslag gemaakt naar analyseren, adviseren en continue verbeteren. Binnen de organisatie worden we ervaren als een kritische en dienstverlenende gesprekspartner. We anticiperen op de vraag die nog niet gesteld is.

 

Gevraagd

 • Een afgeronde relevante mbo4-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met werken in de Cloud en Office 365;
 • Ervaring met telefonie en het werken met registratie applicaties zoals Freshdesk.

 

Eigenschappen

 • Enthousiaste professional, die verbindend werkt;
 • Klant- en servicegerichte doener;
 • Collega die meebeweegt met de dynamiek van de organisatie
 • Nauwkeurige en zelfstandige collega, die ook graag in teamverband werkt;
 • Pro-actieve collega die kwaliteit hoog in het vaandel heeft;
 • Fijne collega.

 

Verantwoordelijkheden

Als helpdesk medewerker heb je een ondersteunende rol binnen onze organisatie en het ICT-team. Je doet hier uitgebreide kennis op over onze systemen en applicaties zodat jij je collega’s hier goed mee kunt helpen. Jij bent de vraagbaak voor onze interne gebruikers en lost problemen voor hen op. Je onderhoudt de ICT-inventaris en optimaliseert samen met het ICT-team de gebruikersprocessen. Daarnaast maak je documentatie voor gebruikersprocessen.

 

Curriculum vitae (cv)

Onder een cv verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld en bij voorkeur in Word-formaat van maximaal 3 pagina’s A4. De klant behoudt zich het recht voor om aanbiedingen terzijde te leggen indien er overmatig veel taal- en/of spelfouten in het cv en/of referentie voorkomen. In het cv dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.

 

Motivatie

Graag ontvang ik een korte motivatie waarom jij geschikt bent voor deze functie.

 

Referenties

Indien gewenst kunnen er referenties worden meegestuurd.

 

Als je een geschikte kandidaat bent, die voldoet aan bovenstaande eisen, dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk het volgende:

 • cv in Nederlandse taal in Word zonder bedrijfslogo
 • voor- en achternaam, woonplaats en geboortedatum
 • genoten opleiding inclusief diploma wel of niet behaald met jaartal diploma
 • relevante werkervaring, competenties, overige vaardigheden en referenties
 • tarief (inclusief reiskosten) en beschikbaarheid (uur per week en datum)
 • vermelding vakantieplannen, geplande cursussen en examens
 • schriftelijke toestemming om je cv aan te mogen bieden aan de klant

Onze contactgegevens vind je hier of solliciteer direct via het formulier.