Voor een eindklant van Profdesk ben ik op zoek naar een functioneel beheerder in Roosendaal.

 

Functie : functioneel beheerder
Regio : Roosendaal
Start : donderdag 15 september 2022
Inzet : 32 uur per week
Eind : dinsdag 14 maart 2023
Optie op verlenging : ja
Vragen : uiterlijk maandag 5 september 2022
Aanbieden : uiterlijk woensdag 7 september 2022
Interviews : woensdagochtend 14 september 2022 in Roosendaal

 

Opdracht

Als functioneel beheerder ben jij hét gezicht binnen de organisatie van het financieel pakket. Op dit moment zijn we druk bezig met de implementatie van deze nieuwe SAAS-software. Hierin heb jij een belangrijke rol zoals voor het maken van testplannen, het opleiden van gebruikers, het aansturen van de leverancier en de stuurgroep ondersteunen om straks te komen tot een GO/NO GO besluit. Tevens is het cruciaal dat je ervaring hebt met SAAS software.

 

Je bent na het project hét aanspreekpunt en verleent ondersteuning voor het optimaal functioneren van het nieuwe financieel pakket. Je brengt de wensen van de collega’s en groepen in kaart en komt met voorstellen hoe deze wensen kunnen worden omgezet in functionaliteit in de applicatie. Je weet hierbij de juiste vertaalslag te maken tussen de wens en functionaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van het door jou beheerde systeem en je bereidt wijzigingen voor. Deze wijzigingen breng je vervolgens over aan de key-users en overige gebruikers. Je verzorgt regelmatig trainingen en workshops aan de key-users en eindgebruikers om het kennisniveau te vergroten of over een update. Daarnaast ben je voor de leverancier van het financiële pakket het aanspreekpunt van onze organisatie met betrekking tot installaties, nieuwe updates, wijzigingen en incidenten. Je contacten variëren van intern met key-users en overige functioneel beheerders van tot extern met leveranciers en overige functioneel beheerders van het financiële pakket. Kortom, een veelzijdige functie waar jij jezelf helemaal kan uitleven als functioneel beheerder van het financieel pakket!

 

Gevraagd

Als functioneel beheerder ben je communicatief sterk en vind je makkelijk aansluiting met de diverse gebruikers binnen de organisatie. Je bent hierbij servicegericht en kunt je inleven in de behoefte van de klant. Je ziet het als jouw verantwoordelijkheid om jouw collega’s verder te helpen. Je werkt hierbij graag samen met anderen en bent proactief met het aandragen van verbeteringen. Je denkt in mogelijkheden en weet ook snel een praktische vertaling te maken van de problemen die zich voordoen. Analytisch ben je sterk, je overziet het geheel en hebt van nature een resultaatgerichte houding. Daarnaast ben je leergierig en bereidt om continue nieuwe kennis op te doen.

Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan als functioneel beheerder. Daarnaast heb je affiniteit met financiële processen. Kennis over de structuur van gemeentelijke financiën is een pré. Uiteraard heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift.

 

Eisen

 • Een relevante afgeronde (minimaal) MBO opleiding op het gebied van ICT / informatica met ontwikkeld HBO werk- en denkniveau;
 • Recente werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Minimaal 1-3 jaar relevante recente werkervaring;
 • Specifieke vakkennis van functioneel beheer ICT systemen;
 • Affiniteit met (gemeentelijke) financiële processen;
 • Relevante en recente werkervaring met SAAS software;
 • Relevante en recente werkervaring met de implementatie van nieuwe software en het werken in een projectorganisatie.

 

Competenties

 • Communicatief sterk;
 • Analytisch vermogen;
 • Resultaatgericht;
 • Overtuigingskracht/daadkrachtig;
 • Verbindend/bruggenbouwer.

 

Locatie

De klant kent flexibele werktijden, afstemming, indeling van uren is in overleg met je groep. Er zal een mix zijn van thuiswerken i.c.m. op kantoor werken, afhankelijk van overlegvormen, contacten etc.

 

Overig

De kandidaat dient zelf over een laptop en smartphone te beschikken.

 

Interview

Woensdagochtend 14 september 2022 in Roosendaal.

 

Vragen

Uiterlijk maandag 5 september 2022.

 

Bedankt voor het lezen en hopelijk heeft deze opdracht je geïnspireerd!

 

Als je een geschikte kandidaat bent, dan ontvang ik graag zo spoedig mogelijk het volgende:

 • cv in Nederlandse taal in Word zonder bedrijfslogo
 • voor- en achternaam, woonplaats en geboortedatum
 • genoten opleiding inclusief diploma wel of niet behaald met jaartal diploma
 • relevante werkervaring, competenties, overige vaardigheden en referenties
 • tarief (inclusief reiskosten) en beschikbaarheid (uur per week en datum)
 • vermelding vakantieplannen, geplande cursussen en examens
 • schriftelijke toestemming om je cv aan te mogen bieden aan de klant

Onze contactgegevens vind je hier of solliciteer direct via het formulier.